Jednoduchý recept

Bylinkový pilaf

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 39250

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Cibule
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
250 g Rýže dlouhozrnná
1 kávová lžička Sůl
500 ml Vývar drůbeží

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 331 kcal
Kilojoule 1 385kJ
10% Sacharidy 36 g
14% Tuky 10 g
20% Sodík 402 mg
8% Bílkoviny 4 g

Bylinkový pilaf postup přípravy receptu:

1

Na rozehřátém másle zpěníme nasekanou cibuli, přisypeme propláchnutou rýži a 5 minut restujeme. Přilijeme vodu, osolíme, opepříme, vložíme bylinky a přivedeme k varu. Zamícháme, přiklopíme pokličkou a stáhneme oheň.

2

Vaříme 20 minut, odstavíme a ještě 10 minut necháme pod pokličkou dojít.

3

Nakonec rýži prokypříme vidličkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept