Jednoduchý recept

Marinované skopové plátky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39262
Kategorie: Maso

Ingredience

4 ks Brambory
4 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
0,5 kávová lžička Cukr moučkový
100 g Kečup
2 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kg Skopová kýta
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 284 kcal
Kilojoule 1 188kJ
3% Sacharidy 12 g
24% Tuky 18 g
8% Sodík 154 mg
33% Bílkoviny 18 g

Marinované skopové plátky postup přípravy receptu:

1

Na marinádu smícháme mletý zázvor, chilli, utřený česnek, cukr, ocet a sůl. Vložíme plátky masa a necháme marinovat cca 4h.

2

Mezitím uvaříme brambory do poloměkka a nakrájíme na kolečka. Cibuli nasekáme a na rozpáleném oleji orestujeme dozlatova. Vyjmeme z tuku, na něm pak osmažíme maso po obou stranách doměkka, vyjmeme a uchováme teplé.

3

Na zbylém tuku osmažíme brambory.

4

Plátky masa rozdělíme na talíře, posypeme osmaženou cibulkou, obložíme bramborami a podáváme s kečupem.

Poznámka

čas přípravy je bez doby marinování masa-4h

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept