Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39300
Kategorie: Maso

Ingredience

500 g Brambory
4 stroužek Česnek
2 polévková lžíce Citronová šťáva
1 ks Feferony
0,5 kávová lžička Kmín drcený
2 polévková lžíce Kokos - mletý (Kopra)
100 g Mandle
2 kávová lžička Mouka čočková
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
2 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Ořechy burské pražené
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
500 g Skopové maso přední
2 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 455 kcal
Kilojoule 1 903kJ
5% Sacharidy 19 g
47% Tuky 35 g
18% Sodík 357 mg
35% Bílkoviny 20 g

Skopové kari s mandlemi postup přípravy receptu:

1

Maso a brambory nakrájíme na kostky. Česnek utřeme, nasekané mandle smícháme s burskými ořechy, pálivou paprikou, novým kořením, kmínem, česnekem a čočkovou moukou. Tuto směs osmahneme přibližně 5 minut na rozehřátém oleji.

2

Maso osolíme a 5 minut podusíme na rozpáleném oleji. Přidáme ke směsi koření i se šťávou, vmícháme brambory. Dále dusíme, když je maso téměř hotové, přidáme nadrobno pokrájenou feferonku, rozvařený kokos a šťávu z citronu. Dle chuti dosolíme, za stálého míchání osmahneme.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept