Recept

Skopový kebab na špejlích

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39303
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Jogurt bílý
1 špetka Koriandr mletý
1 polévková lžíce Mák mletý
2 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Paprika mletá pálivá
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
500 g Skopová kýta
1 kávová lžička Sůl
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 249 kcal
Kilojoule 1 042kJ
1% Sacharidy 5 g
23% Tuky 17 g
10% Sodík 198 mg
32% Bílkoviny 18 g

Skopový kebab na špejlích postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky. Cibuli oloupeme, rozemeleme a smícháme se všemi ostatními přísadami kromě oleje.

2

Maso vložíme do vroucí vody, vaříme přibližně 5 minut. Poté vyjmeme, potřeme připravenou pastou a necháme 60 minut odležet.

3

Kousky masa napícháme na špejle, vložíme do pekáče s olejem a trochou vody, pečeme v rozehřáté troubě do měkka. Během pečení obracíme a případně podléváme.

Poznámka

Čas přípravy je uveden bez doby na odležení masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept