Recept

Pohanková polévka s uzeným masem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 39332

Ingredience

1200 ml Hovězí vývar základní
40 g Mouka pšeničná hladká
40 g Máslo čerstvé
20 g Pažitka
2 g Pepř černý mletý
100 g Pohanka
5 g Sůl
150 g Uzené maso vařené

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 453 kcal
Kilojoule 1 894kJ
8% Sacharidy 27 g
42% Tuky 31 g
64% Sodík 1 g
22% Bílkoviny 12 g

Pohanková polévka s uzeným masem postup přípravy receptu:

1

Vařené uzené maso nakrájíme na menší kousky, pažitku posekáme.

2

V hrnci rozehřejeme máslo, přisypeme mouku, usmažíme středně hnědou jíšku, zalijeme vývarem, přidáme opranou pohanku a vaříme do měkka. Přisypeme maso, podle chuti osolíme, opepříme a dovaříme.

3

Jednotlivé porce polévky posypeme pažitkou.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept