Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 39359

Ingredience

6 ks Cibulka jarní
2 ks Cuketa
1 kávová lžička Cukr moučkový
1 polévková lžíce Estragon
125 g Fazolové lusky zelené
225 g Mrkev kořen
60 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Víno bílé
6 ks Ředkvička

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 206 kcal
Kilojoule 860kJ
3% Sacharidy 12 g
194% Tuky 145 g
1% Sodík 23 mg
5% Bílkoviny 3 g

Soté z letní zeleniny postup přípravy receptu:

1

Podélně na poloviny rozkrojíme mrkve, na kolečka nakrájíme cukety a fazolky a jarní cibulky a ředkvičky překrojíme na poloviny.

2

Máslo rozehřejeme ve woku, přidáme všechnu zeleninu a smažíme, dokud není křehká, ale stále křupavá.

3

Zahřejeme v hrnci olivový olej, bílé víno, vinný ocet a cukr a mícháme, dokud se cukr nerozpustí. Sundáme z ohně a přidáme nasekaný estragon.

4

Zeleninu přelijeme zálivkou, promícháme a přemístíme na ohřátou servírovací mísu.

5

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept