Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 39363
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Chilli paprička
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Fazole červené sterilované
1,5 dl Olej rostlinný
500 g Ředkev bílá
1 kávová lžička Sůl
6 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 364 kcal
Kilojoule 1 522kJ
2% Sacharidy 7 g
50% Tuky 38 g
11% Sodík 228 mg
3% Bílkoviny 2 g

Kari z bílé ředkve postup přípravy receptu:

1

Bílou ředkev opláchneme, oloupeme a nakrájíme na hrubé plátky i s listy, pokud je má.

2

Do pánve dáme fazole, bílou ředkev, listy a zalijeme vodou. Přivedeme k varu a vaříme, až je ředkev měkká. Poté necháme okapat, rukama vymačkáme přebytečnou vodu.

3

Rostlinný olej rozehřejeme v pánvi, přidáme pokrájenou cibuli, česnek, chilli papričky, sůl a smažíme za občasného míchání 7 minut.

4

Do kořeněné cibulové směsi vmícháme bílou ředkev a za občasného míchání povaříme 5 minut.

5

Podáváme horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept