Jednoduchý recept

Remuláda s celerem a šunkou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (57%)
ID receptu: 39367
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

250 g Celer bulvový
1 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 polévková lžíce Kapary
1,5 polévková lžíce Křen smetanový
2 polévková lžíce Majonéza
1 špetka Pepř černý mletý
1 hrst Rukola
1 špetka Sůl
6 plátek Šunka dušená

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 115 kcal
Kilojoule 483kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 300 mg
7% Bílkoviny 4 g

Remuláda s celerem a šunkou postup přípravy receptu:

1

Nahrubo nastrouháme celer, který dáme ihned do 300ml studené vody s citronovou šťávou, aby nezhnědl. Po scezení necháme dobře okapat

2

a promícháme s kapary, křenem, majonézou, hořčicí, osolíme a opepříme.

3

Na talíř upravíme plátky šunky a připravenou remuládu, přidáme pár zelených lístků. Šunku také můžeme srolovat a remuládou naplnit. Do doby podávání dáme vychladit.

Poznámka

Jako přílohu podáváme topinku.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept