Recept

Treska na thajský způsob

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39380

Ingredience

2 ks Chilli paprička
1 polévková lžíce Cukr třtinový
1 polévková lžíce Kari pasta
400 g Liči
400 ml Mléko kokosové
1 ks Okurka salátová
4 polévková lžíce Olej olivový
4 polévková lžíce Omáčka rybí
2 polévková lžíce Omáčka ústřicová
500 g Treska aljašská

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 465 kcal
Kilojoule 1 947kJ
8% Sacharidy 29 g
39% Tuky 30 g
35% Sodík 697 mg
47% Bílkoviny 27 g

Treska na thajský způsob postup přípravy receptu:

1

Tresku omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostky. V misce smícháme rybí a ústřicovou omáčku a kousky tresky v ní promícháme, misku zakryjeme a vložíme na 60 minut do chladničky.

2

Okurku omyjeme, překrojíme podélně na polovinu, zbavíme jader a pomocí škrabky nakrájíme na slabé proužky. Chilli papričku očistíme, zbavíme semen a najemno nakrájíme.

3

Ve velké pánvi rozpálíme olej a orestujeme na něm třtinový cukr s kari pastou, přidáme kokosové mléko a 5 minut povaříme. Přidáme proužky okurky a povaříme dalších 5 minut.

4

Nakonec vložíme do pánve liči, marinované kousky tresky a na mírném ohni povaříme dalších 5 minut.

5

Připravený pokrm servírujeme na talíře a zdobíme najemno nasekanou chilli papričkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept