Recept

Rýže smažená čatučak

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39388
Kategorie: Rýže

Ingredience

2 stroužek Česnek
1 ks Chilli paprička
90 g Fazolové klíčky
90 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Kečup
90 g Kukuřice cukrová nakládaná
150 g Lilek
1 polévková lžíce Olej slunečnicový
2 polévková lžíce Omáčka sojová světlá
0,5 ks Paprika zelená
1 ks Rajčata
500 g Rýže jasmínová
3 ks Šalotka
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 507 kcal
Kilojoule 2 120kJ
33% Sacharidy 119 g
5% Tuky 4 g
18% Sodík 361 mg
19% Bílkoviny 11 g

Rýže smažená čatučak postup přípravy receptu:

1

Slunečnicový olej rozehřejeme ve woku. Přidáme pokrájené šalotky, chilli, česnek a zázvor. Mícháme, dokud šalotky nezměknou.

2

Přidáme pokrájenou zelenou papriku, lilky a promícháme. Přidáme blanšírované zelené fazolky, kukuřičky, fazolové klíčky a pokrájené rajče. Smažíme 3 minuty.

3

Přidáme uvařenou jasmínovou rýži a mícháme 5 minut. Přidáme sójovou omáčku a rajčatový kečup a promícháme.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept