Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39401
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Kečup
4 ks Mrkev kořen
4 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka rybí
4 polévková lžíce Omáčka sladkokyselá
2 polévková lžíce Pažitka
2 ks Pórek
800 g Pstruh
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 537 kcal
Kilojoule 2 248kJ
11% Sacharidy 39 g
28% Tuky 21 g
26% Sodík 520 mg
82% Bílkoviny 46 g

Pstruh na sladkokyselo postup přípravy receptu:

1

Filety z pstruha omyjeme, očistíme, osušíme, zbavíme kostí a nakrájíme na menší kousky. Mrkev omyjeme, očistíme a za pomoci škrabky nakrájíme na tenké proužky. Pórek omyjeme, očistíme a nakrájíme na kolečka.

2

Na větší pánvi rozpálíme 2 lžíce oleje a kousky pstruha na měm osmažíme na straně, kde je kůže. Vyjmeme a udržujeme v teple.

3

Ve zbytku oleje osmahneme zeleninu, spaříme, přidáme kečup, sůl, rybí omáčku a slakokyselou omáčku.

4

Nakonec do pánve vrátíme opečené kousky pstruha, přidáme najemno nasekanou pažitku a ještě asi 10 minut podusíme. Ihned poté servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept