Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39407

Ingredience

2 kávová lžička Balsamico ocet
1 polévková lžíce Bazalka
1 ks Cibule červená
2 ks Cuketa
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Limetková šťáva
4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
12 ks Rajčata
1 špetka Sůl
600 g Treska aljašská
2 kávová lžička Worcester (worcesterská omáčka)
200 g Šunka parmská

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 267 kcal
Kilojoule 1 117kJ
4% Sacharidy 16 g
12% Tuky 9 g
17% Sodík 343 mg
56% Bílkoviny 32 g

Treska na jehle postup přípravy receptu:

1

Tresku omyjeme, očistíme, osušíme a nakrájíme na větší kostky. Kostky tresky balíme do plátků parmské šunky.

2

Cuketu omyjeme a nakrájíme na kolečka. Cherry rajčátka omyjeme. Červenou cibuli očistíme a nakrájíme na klínky.

3

Na špízové jehly střídavě napichujeme kousky tresky zabalené v parmské šunce, kolečka cukety, cherry rajčátka a cibuli.

4

V menší misce smícháme olej, balsamico, worcester, limetkovou šťávu, bazalku, sůl a pepř a takto připravenou omáčkou špízy potřeme.

5

Grilovací pánev rozpálíme a špízy grilujeme 7 minut z každé strany.

6

Servírujeme na přiravené talíře a zdobíme špalíčkem limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept