Recept

Jehněčí karé na rozmarýnu

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39427

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 kg Jehněčí kotlety
6 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek
2 ks Šalotka

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 673 kcal
Kilojoule 2 815kJ
4% Sacharidy 15 g
61% Tuky 46 g
11% Sodík 217 mg
86% Bílkoviny 48 g

Jehněčí karé na rozmarýnu postup přípravy receptu:

1

Šalotku a česnek oloupeme a najemno nakrájíme. V menší misce smícháme olivový olej, šalotku, česnek, najemno nasekanou pažitku, bazalku a rozmarýn, osolíme a opepříme.

2

Jehněčí karé omyjeme, očistíme, osušíme a pokrájíme na kotlety. Okraje na několika místech nakrojíme. Kotlety vložíme do mísy, přelijeme připravenou marinádou a vložíme přes noc marinovat do chladničky.

3

Grilovací pánev rozpálíme a marinové maso na ní grilujeme asi 7 minut za každé strany. Ihned poté podáváme.

Poznámka

Podáváme s opečenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept