Recept

Rybí závitky plněné hovězím masem

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 267 minut
Doba přípravy: 120 minut
Doba vaření: 147 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 39439
Kategorie: Maso

Ingredience

70 g Hovězí kýta
15 g Shiitake houby
4 g Sůl
700 g Treska aljašská
4 g Ucho Jidášovo
omáčky
30 ml Balsamico ocet
3 g Cibulka jarní
4 g Cukr krupice
100 g Fazolové klíčky
6 g Hořčice
100 g Okurka salátová
2 ml Olej sezamový
15 ml Olej stolní
30 ml Omáčka sójová
10 g Oříšky piniové
1 g Sezam - semena
60 g Škrob jemný kukuřičný gustin
2,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 283 kcal
Kilojoule 1 183kJ
2% Sacharidy 7 g
8% Tuky 6 g
28% Sodík 564 mg
87% Bílkoviny 49 g

Rybí závitky plněné hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme sójový ocet, smícháme 15 ml octa, sójovou omáčku, vodu (3 lžíce) a polovinu piniových ořechů, které jsme namleli. Připravený sojový ocet odložíme stranou.

2

Poté připravíme hořčičnou omáčku smícháním druhé poloviny mletých pinií s hořčicí, zbylým octem a cukrem a nadrobno nasekanou cibulkou. Omáčku dochutíme solí.

3

Houby namočíme na 1 hodinu do jednoho litru vody a poté je necháme okapat a smícháme s jednou polovinou hořčičné omáčky. Hovězí maso nakrájíme na menší kousky a promícháme s druhou polovinou hořčičné omáčky, poté orestujeme ve stolním oleji na pánvi. Fazolové klíčky očistíme, pokrájíme na menší kousky a krátce povaříme, zhruba 2 minuty v osolené zbývající vodě.

4

Salátovou okurku očistíme a nakrájíme na tenké plátky, které orestujeme na pánvi v sezamovém oleji. Okurky restujeme jen 10 sekund, aby plátky neztratily barvu.

5

Rybí plátky zlehka naklepeme a osušíme v utěrce. Připravíme nádivku, orestované kousky masa smícháme s připravenými kousky hub, povařenými fazolovými klíčky. Plátky rozložíme a rozdělíme na ně připravenou nádivku s hovězím masem. Nakonec na plátky s nádivkou dáme sezamová semínka a plátky zabalíme, posypeme škrobem a vaříme v páře na bavlněné utěrce 5 minut. Hotové závitky podáváme horké, přelité připraveným sójovým octem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept