Recept

Polévka s rýžovými plátky a hovězím masem

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 107 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 77 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 39448

Ingredience

20 g Cibulka jarní
300 g Hovězí kližka
600 g Těstovinová rýže
1,6 l Voda pitná
10 g Česnek
Omáčka
4 g Cibulka jarní
6 ml Omáčka sojová světlá
3 ml Omáčka sójová
1 g Paprika červená
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
1,4 g Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 692 kcal
Kilojoule 2 895kJ
31% Sacharidy 111 g
12% Tuky 9 g
34% Sodík 690 mg
64% Bílkoviny 36 g

Polévka s rýžovými plátky a hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Česnek a cibulku oloupeme, polovinu cibulky nakrájíme na proužky, zbytek cibulky a česnek nasekáme nadrobno.

2

Hovězí maso propláchneme pod tekoucí vodou a dáme vařit do vroucí vody na 30 minut. Po této době přisypeme do vývaru nasekanou cibulku a česnek a vaříme dalších 30 minut. Po hodině vaření, když je maso měkké, vývar odstavíme z ohně, scedíme ho přes utěrku a maso natrháme nebo nakrájíme po vláknech.

3

Válečky rýžového těsta rozvineme a nakrájíme je úhlopříčně na tenké plátky, dlouhé asi 4cm. Papriku nakájíme na proužky. Z vejce připravíme omeletu, kterou nakrájíme na kosočtverečky. Do vroucího hovězího vývaru dáme plátky rýžového těsta. Když plátky vyplavou na povrch, okořeníme vývar sójovou omáčkou a solí, dále přidáme do vývaru sekanou cibulku a znovu povaříme.

4

Polévku podáváme horkou, ozdobenou kousky masa, omeletovými kousky a červenou paprikou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept