Recept

Bylinková smetanová omáčka s ředkvičkami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (25%)
ID receptu: 39455
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Kopr čerstvý
1 polévková lžíce Libeček
100 ml Mléko plnotučné
2 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
10 ks Ředkvička
150 ml Smetana 12% (konzumní)
0,5 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
500 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 162 kcal
Kilojoule 679kJ
2% Sacharidy 6 g
15% Tuky 11 g
10% Sodík 209 mg
18% Bílkoviny 10 g

Bylinková smetanová omáčka s ředkvičkami postup přípravy receptu:

1

Omyté ředkvičky jemně nastrouháme.

2

Vejce uvaříme natvrdo, zchladíme a oloupeme.

3

Smetanu smícháme s mlékem, přidáme nasekané bylinky a podle chuti osolíme a opepříme. Dobře promícháme a necháme vychladit.

4

Ředkvičky rozdělíme do misek a přelijeme omáčkou. Každou porci doplníme uvařeným vejcem nakrájeným na dílky.

5

Podáváme jako studený předkrm.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept