Recept

Toskánský chlebový salát s rajčaty

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 39480
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
6 krajíc Chléb konzumní
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Kapary
30 ml Ocet vinný
1 ks Okurka salátová
90 ml Olej olivový
125 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
1 kg Rajčata
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 546 kcal
Kilojoule 2 286kJ
18% Sacharidy 66 g
37% Tuky 27 g
17% Sodík 349 mg
22% Bílkoviny 12 g

Toskánský chlebový salát s rajčaty postup přípravy receptu:

1

Chléb nakrájíme na kostičky a dáme do velké mísy. Na stejně velké kostičky nakrájíme rajčata a okurku a přidáme spolu s olivami, kapary a na drobno nakrájenou cibulí.

2

Přilijeme olej, přidáme ocet, pořádně promícháme a necháme cca hodinu stát. Před podáváním ještě znovu promícháme a dochutíme solí a pepřem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept