Opečená houstička s petrželkou - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 20 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Opečená houstička s petrželkou
Celkový čas: | 20 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 10 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 3950 |
Kategorie: | Ostatní |
Ingredience
2 polévková lžíce | Máslo čerstvé |
1 hrst | Petržel - nať |
3 ks | Žemle tuková |
Nutriční hodnoty jedné porce
10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 787kJ
6% Sacharidy 23 g
12% Tuky 9 g
0% Sodík 1 mg
6% Bílkoviny 3 g
Uhlovodany | 154,5mg |
---|---|
Cholesterol | 12,0mg |
Draslík | 12,2mg |
Vláknina | 126,0mg |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 2,8mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 11,3mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Máslo čerstvé, Petržel - nať, Žemle tuková mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Opečená houstička s petrželkou postup přípravy receptu:
1 | Housku nakrájíme na kostičky, na másle osmahneme dozlatova, přidáme nasekanou petrželku a promícháme, aby se kostičky |
2 | obalily v petrželce. |
Poznámka
Podáváme k polévkám.