Jednoduchý recept

Francouzský toast

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 39527

Ingredience

8 krajíc Chléb konzumní
75 g Cukr krupice
125 g Máslo čerstvé
300 ml Mléko polotučné
2 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

34% Kalorie 680 kcal
Kilojoule 2 844kJ
23% Sacharidy 83 g
42% Tuky 32 g
2% Sodík 41 mg
28% Bílkoviny 16 g

Francouzský toast postup přípravy receptu:

1

V míse smícháme vejce, mléko a cukr a pořádně ušleháme do pěny. Do vaječného těstíčka namočíme plátek chleba a důkladně ho obalíme z obou stran.

2

Na pánvi pak rozehřejeme plátek másla a na mírném ohni opečeme chléb z obou stran. Následně chléb osušíme od másla pomocí papírových utěrek.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept