Zdravý recept

Bílá ředkvová polévka

  • Korea
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 116 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 76 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 39531

Ingredience

20 g Cibulka jarní
300 g Hovězí kližka
1,6 l Voda pitná
10 g Česnek
Omáčky
25 g Cibulka jarní
6 ml Omáčka sójová
1 špetka Pepř černý mletý
6 g Sůl
5 g Řasa Nori
300 g Ředkev

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 127 kcal
Kilojoule 531kJ
2% Sacharidy 6 g
6% Tuky 5 g
31% Sodík 616 mg
30% Bílkoviny 17 g

Bílá ředkvová polévka postup přípravy receptu:

1

Ředkev oloupeme a nakrájíme na drobné kousky. Mořskou řasu propláchneme pod tekoucí vodou a nakrájíme na delší nudličky. Hovězí maso opláchneme pod tekoucí vodou a dáme ho vařit. Když se voda s masem vaří, zmírníme plamen a vaříme maso 30 minut. Po této době přisypeme k masu sekaný česnek a polovinu nasekané cibulky. Do polévky přidáme také sójovou omáčku, ve které jsme rozmíchali druhou polovinu nasekané cibulky a špetku pepře a nakrájenou mořskou řasu. Polévku vaříme dalších 30 minut. Když je maso měkké, vyjmeme ho z vývaru a nakrájíme na drobné kousky. Na konec přisypeme kousky oloupané bílé ředkve a krátce povaříme - asi 7 minut. Polévku ochutíme solí a podáváme horkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept