Jednoduchý recept

Vínová polévka

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 39538

Ingredience

15 g Citronová kůra
100 g Cukr krupice
25 g Cukr vanilka
4 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná
500 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 309 kcal
Kilojoule 1 292kJ
10% Sacharidy 36 g
8% Tuky 6 g
4% Sodík 90 mg
13% Bílkoviny 7 g

Vínová polévka postup přípravy receptu:

1

Do rendlíku rozklepneme vejce, přilijeme víno, vodu a dobře rozkvedláme. Přidáme vanilkový cukr, krupicový cukr, strouhanou citronovou kůru, důkladně promícháme a přivedeme k varu. Za stálého míchání povaříme 5 minut a odstavíme.

2

Polévku rozdělíme do ozdobných misek a ještě horkou podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept