Jednoduchý recept

Bylinková vepřová panenka

  • Evropa
Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept
5 1 Bylinková vepřová panenka 5 1
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39545

Ingredience

1 polévková lžíce Kerblík
1 ks Libeček
1 ks Limetka
4 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Oregano čerstvé
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
2 ks Vejce slepičí
450 g Vepřová panenka

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 214 kcal
Kilojoule 897kJ
1% Sacharidy 5 g
13% Tuky 10 g
18% Sodík 370 mg
48% Bílkoviny 27 g

Bylinková vepřová panenka postup přípravy receptu:

1

Vepřovou panenku omyjeme, osušíme a nakrájíme na menší řízečky, které naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme v hladké mouce.

2

Pažitku, libeček, oregano a kerblík omyjeme, osušíme a najemno nasekáme. V misce rozšleháme vejce. Řízečky nejprve obalíme ve vajíčku a poté v bylinkách.

3

Na pánvi rozpustíme máslo a řízečky na něm osmažíme.

4

Servírujeme na připravené talíře a zdobíme plátky limetky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
1
Palec dolu
0
5
Ověřený recept