Jednoduchý recept

Tvarohový sýr

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 39546

Ingredience

5 g Kmín drcený
20 g Paprika mletá sladká
20 g Sůl
500 g Tvaroh tvrdý
100 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 231 kcal
Kilojoule 966kJ
3% Sacharidy 12 g
3% Tuky 2 g
97% Sodík 2 g
65% Bílkoviny 37 g

Tvarohový sýr postup přípravy receptu:

1

Tvaroh dobře rozetřeme, přidáme sůl, drcený kmín, mletou papriku a zalijeme trochou vína. Důkladně promícháme, aby vznikla hladká hmota. Hmotu přendáme do kameninové misky, překryjeme ubrouskem a dáme do tepla uležet.

2

Doba uležení je individuální, podle kvality a druhu tvarohu, záleží také na teplotě v místnosti. V každém případě trvá 3 až 7 dní.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept