Recept

Hovězí řízečky s hruškami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 40 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39555

Ingredience

1 polévková lžíce Bazalka
600 g Hovězí roštěnka níz. peč.
1 polévková lžíce Hořčice Dijonská
4 ks Hrušky
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 ml Smetana 12% (konzumní)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 588 kcal
Kilojoule 2 459kJ
10% Sacharidy 35 g
44% Tuky 33 g
7% Sodík 136 mg
65% Bílkoviny 37 g

Hovězí řízečky s hruškami postup přípravy receptu:

1

Hrušky omyjeme, oloupeme, zbavíme jádřinců a dužinu nakrájíme na kostičky. Hovězí roštěnec nakrájíme na menší řízečky, naklepeme, osolíme, opepříme a potřeme dijónskou hořčicí. Troubu předehřejeme na 160 stupňů Celsia.

2

Řízečky obalíme v hladké mouce. Na pánvi rozpustíme máslo a řízečky osmažíme. Vyjmeme a udržujeme v teple.

3

V pekáčku smícháme bazalku se smetanou. Kousky hrušek vložíme do pekáčku, přilijeme smetanu, přidáme řízečky a a dusíme asi 30 minut.

4

Poté ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept