Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39565

Ingredience

2 ks Cibule
20 g Paprika mletá sladká
400 g Paprika zelená
400 g Rajčata
60 g Slanina vepřová
1 kg Slepice
20 g Sádlo vepřové škvařené
8 g Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 287 kcal
Kilojoule 1 201kJ
2% Sacharidy 8 g
19% Tuky 14 g
27% Sodík 545 mg
56% Bílkoviny 32 g

Slepice v leču postup přípravy receptu:

1

Na sádle usmažíme cibuli nadrobno, zasypeme paprikou a necháme zpěnit. Podlijeme trochou vody a na tento základ naskládáme porce slepice, osolíme a pozvolna dusíme, podléváme podle potřeby vodou.

2

V jiném hrnci vyškvaříme slaninu na kostičky, přidáme cibuli nadrobno, až zesklovatí vhodíme papriku a rajčata nakrájená na kousky a dusíme do poloměkka. Osolíme, přidáme hotové slepičí maso obrané od kostí a ještě 10 minut podusíme společně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept