Jednoduchý recept

Vepřové klobásy s prosem

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 39566
Kategorie: Maso

Ingredience

5 stroužek Česnek
10 g Majoránka
20 g Paprika mletá sladká
5 g Pepř černý mletý
400 g Proso - obilky
20 g Sůl
1000 g Vepřové maso mleté

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 428 kcal
Kilojoule 1 789kJ
9% Sacharidy 32 g
31% Tuky 23 g
42% Sodík 835 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřové klobásy s prosem postup přípravy receptu:

1

V horké vodě spaříme proso, vložíme do hrnce, zalijeme vroucí vodou a vaříme doměkka.

2

Do mísy dáme vepřové mleté maso, přidáme mletou papriku, majoránku, osolíme, opepříme a přimícháme prolisovaný česnek. Vymícháme masové těsto, do kterého nakonec přimícháme vychladlé vařené proso.

3

Masovým těstem naplníme vypraná střívka, konce dobře uzavřeme, vložíme do vroucí vody a velmi zvolna vaříme asi 50 minut. Můžeme ještě doudit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept