Jednoduchý recept

Husa dušená na víně

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39569
Kategorie: Maso

Ingredience

60 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1000 g Husí prsa
100 g Mrkev kořen
100 g Petržel kořen
9 g Sůl
4 g Tymián sušený
2 dl Víno bílé
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

20% Kalorie 391 kcal
Kilojoule 1 634kJ
1% Sacharidy 4 g
82% Tuky 62 g
23% Sodík 456 mg
26% Bílkoviny 15 g

Husa dušená na víně postup přípravy receptu:

1

Husí prsa nakrájená na porce opečeme na husím sádle ze všech stran. Podlijeme vodou a vínem, přidáme nastrouhanou cibuli a kořenovou zeleninu, tymián a sůl. Dusíme zakryté, podle potřeby podléváme a občas otočíme. Hotové maso musí být měkké a zelenina rozvařená, takže se omáčka nemusí zahušťovat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept