Recept

Goánská hovězí fašírka

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39622
Kategorie: Maso

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 ks Cibule
800 g Hovězí maso mleté
1 kávová lžička Kari koření
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá pálivá
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 hrnek Protlak rajčatový
1 špetka Sůl
4 ks Vejce slepičí
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 736kJ
10% Sacharidy 36 g
17% Tuky 13 g
9% Sodík 184 mg
66% Bílkoviny 37 g

Goánská hovězí fašírka postup přípravy receptu:

1

Cibuli nasekáme, česnek utřeme a společně osmahneme na rozpáleném oleji. Vyjmeme, smícháme s kořením, osolíme a přidáme do mletého masa.

2

Ze směsi vytvoříme šišku, podélně v ní vymáčkneme hlubokou rýhu a do ní vložíme 3 natvrdo uvařená a oloupaná vejce. Šišku opět uzavřeme a vložíme do pekáče s olejem. Zbylé vejce rozšleháme, potřeme maso, podlijeme trochou vody a dáme péci do vyhřáté trouby. V polovině pečení přidáme protlak, podlijeme a dopečeme.

Poznámka

Pokrm můžeme podávat s rýží nebo lilkem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept