Jednoduchý recept

Skopová pečeně na grilu

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 39650

Ingredience

300 g Chléb celozrnný žitný
300 g Cibule
10 g Jalovec
5 g Pepř černý mletý
900 g Skopová kýta
300 g Slanina vepřová
15 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 663kJ
9% Sacharidy 31 g
57% Tuky 42 g
86% Sodík 2 g
55% Bílkoviny 31 g

Skopová pečeně na grilu postup přípravy receptu:

1

Maso ze skopové kýty nakrájíme na slabší plátky, osolíme, opepříme a okořeníme jalovcem. Slaninu nakrájíme na plátky, cibuli na kolečka. Plátky masa střídavě prokládáme plátky slaniny a cibule, zabalíme všechno do alobalu a dáme na gril. Pečeme velmi zvolna, občas obracíme a hlídáme, aby neutekla vypečená šťáva.

2

Nemáme-li gril, můžeme péct doma v troubě.

3

Upečené maso rozbalíme a podáváme s tmavým chlebem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept