Jednoduchý recept

Klobásová smaženice

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39652

Ingredience

400 g Brambory vařené
80 g Cibule
400 g Klobása Dunajská
30 ml Olej rostlinný
4 g Sůl
15 g Tuk
6 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 771 kcal
Kilojoule 3 224kJ
6% Sacharidy 23 g
81% Tuky 61 g
38% Sodík 757 mg
61% Bílkoviny 34 g

Klobásová smaženice postup přípravy receptu:

1

Klobásky nakrájíme na kolečka, cibuli nadrobno, vařené brambory na plátky.

2

V pánvi rozehřejeme olej, přisypeme cibuli, klobásu a smažíme, dokud cibule nezezlátne. Přilijeme rozkvedlaná vejce a rychle promícháme, osolíme, necháme vejce srazit.

3

Pekáček trochu vymažeme tukem, vyskládáme do něj brambory, na ně položíme klobáskovou směs z pánve a dáme zapéct. Pečeme při střední teplotě asi 15 minut.

4

Pokrm rozdělíme na talíře a teplý podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept