Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (22%)
ID receptu: 39679

Ingredience

2 ks Holoubata
20 g Mouka pšeničná hladká
80 g Máslo čerstvé
8 g Sůl
Na nádivku
100 g Chléb toastový
1 dl Mléko polotučné
3 g Muškátový oříšek
50 g Petržel kudrnka
20 g Slanina vepřová
6 g Sůl
4 ks Vejce slepičí
1 dl Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 582 kcal
Kilojoule 2 435kJ
6% Sacharidy 20 g
50% Tuky 38 g
86% Sodík 2 g
70% Bílkoviny 39 g

Nadívaná holoubata postup přípravy receptu:

1

V míse namočíme do mléka toastový chléb nakrájený na kostičky. Přidáme 2 vejce nasekaná natvrdo a petrželku. Okořeníme, přimícháme 2 syrová vejce a nakrájenou slaninu, dobře promícháme a necháme chvíli uležet.

2

Mezitím očistíme holoubata, posolíme zvenčí i zevnitř, naplníme hotovou nádivkou a zašijeme. Rozložíme na pekáč vymazaný máslem a polijeme rozpuštěným máslem. Pečeme ve středně vyhřáté troubě dozlatova, až je maso měkké, potom holoubata vyjmeme, výpek podlijeme trochou vody a zaprášíme moukou. Zamícháme a necháme prohřátím vytvořit šťávu, kterou se budou holoubata rozpůlená na jednotlivé porce přelévat.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept