Jednoduchý recept

Houbami plněné ravioli

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 39696

Ingredience

2 ks Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Máslo čerstvé
400 ml Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Sýr Parmezán
4 plátek Tažené těsto
3 polévková lžíce Tuk
1 ks Vejce slepičí
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 457 kcal
Kilojoule 1 912kJ
4% Sacharidy 16 g
56% Tuky 42 g
18% Sodík 365 mg
13% Bílkoviny 7 g

Houbami plněné ravioli postup přípravy receptu:

1

Rozehřejeme v pánvi máslo, osmahneme pokrájený pórek a rozetřený česnek, přidáme nasekaný celer, nasekané žampiony a smažíme 5 minut. Ztlumíme oheň a vmícháme rozšlehaná vejce a strouhaný parmezán, sůl a pepř.

2

Přeložíme listy těsta a každý rozřízneme na devět čtverců.

3

Doprostřed dáme trochu náplně a okraje potřeme máslem. Navrch položíme druhý čtverec a okraje spojíme, aby vznikl balíček.

4

Rozpálíme olej na 180 stupňů. Ravioli smažíme, až zezlátnou.

5

Poté je necháme okapat a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept