Jednoduchý recept

Fazole toskánské s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 39702
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 stroužek Česnek
2 ks Cibulka jarní
1 polévková lžíce Citronová šťáva
800 g Fazole bílé sterilované
2 kávová lžička Med včelí
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
185 g Tuňák v oleji

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 378 kcal
Kilojoule 1 583kJ
14% Sacharidy 50 g
10% Tuky 8 g
2% Sodík 38 mg
51% Bílkoviny 29 g

Fazole toskánské s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Do misky dáme nasekané jarní cibulky a fazole a promícháme. Rajčata nakrájíme na klínky. Přidáme rajčata do směsi fazolí a jarní cibulky.

2

Rozebereme tuňáka a přidáme s petrželkou do směsi fazolí a cibulky.

3

Smícháme ve sklenici se šroubovacím uzávěrem citronovou šťávu, olivový olej, rozetřený česnek a med. Třepeme sklenicí, dokud zálivka vytvoří hustou hmotu.

4

Zálivkou přelijeme fazolový salát. Promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept