Jednoduchý recept

Pikantní masové kóftičky

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39726
Kategorie: Teplé předkrmy

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 ks Feferony
1 kávová lžička Garam masala
500 g Hovězí maso mleté
1 špetka Hřebíček
3 polévková lžíce Jogurt bílý
1 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 špetka Nové koření mleté
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Potočnice
1 špetka Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 špetka Zázvor mletý
Horké koření [39441]
3 kávová lžička Chilli koření mleté
1,5 kávová lžička Hřebíček
3 kávová lžička Kardamom
3 kávová lžička Kmín celý
6 kávová lžička Koriandr celý
0,8 kávová lžička Muškátový oříšek
1,5 kávová lžička Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 167 kcal
Kilojoule 697kJ
2% Sacharidy 9 g
8% Tuky 6 g
6% Sodík 123 mg
36% Bílkoviny 20 g

Pikantní masové kóftičky postup přípravy receptu:

1

Cibuli, fefefonku a potočnici nadrobno rozsekáme a smícháme se všemi ostatními surovinami kromě oleje. Ze směsi vytvoříme kuličky, ty usmažíme na rozpáleném oleji.

2

Hotové podáváme k drinkům.

3

Horké koření [39441]:

4

koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept