Recept

Lilky plněné hovězím masem

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39747

Ingredience

1 ks Cibule
1 ks Feferony
150 g Hovězí maso mleté
4 ks Lilek
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Rajčata
2 polévková lžíce Strouhanka
2 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 178 kcal
Kilojoule 744kJ
6% Sacharidy 22 g
14% Tuky 10 g
9% Sodík 182 mg
21% Bílkoviny 12 g

Lilky plněné hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Celé lilky vložíme do vroucí vody, krátce povaříme. Poté je podélně rozpůlíme, vnitřky vydlabeme. Rajčata oloupeme, nakrájíme, cibuli, papriku a feferonku nasekáme. Smícháme s masem, přidáme koření, rajčata a osolíme. Tuto směs za stálého míchání přibližně 5 minut smažíme na rozpáleném oleji. Podlejeme a dusíme, až maso změkne.

2

Směsí naplníme půlky lilků a posypeme strouhankou. Dochutíme solí, pepřem a 10 minut zapečeme v rozehřáté troubě.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept