Jednoduchý recept

Tagiatelle pomodoro

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 3976
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

1 hrst Bazalka
1 ks Cibule
2 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
800 g Rajčata loupaná (konzervovaná)
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Tagliatelle
4 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 522 kcal
Kilojoule 2 182kJ
28% Sacharidy 102 g
7% Tuky 5 g
32% Sodík 646 mg
31% Bílkoviny 17 g

Tagiatelle pomodoro postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente, scedíme a uchováváme teplé.

2

Mezitím připravíme omáčku. V pánvi rozpálíme olej, přidáme najemno nakrájenou cibuli a restujeme dokud nezměkne. Přidáme rajčata a cca 5min podusíme. Omáčka musí mírně zhoustnout. Ochutíme solí a pepřem. Vmícháme lístky bazalky a povaříme ještě cca 1minutu.

3

Omáčkou přelijeme tagliatelle a podáváme. Můžeme posypat strouhaným parmazánem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept