Recept

Cikánská skopová kotleta

  • Maďarsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 39763

Ingredience

80 ml Olej rostlinný
3 g Pepř černý mletý
40 ml Protlak rajčatový
200 g Rajčata
800 g Skopové kotlety
200 g Slanina vepřová
100 g Strouhanka
9 g Sůl
0,5 l Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 620 kcal
Kilojoule 2 592kJ
3% Sacharidy 12 g
65% Tuky 49 g
49% Sodík 978 mg
53% Bílkoviny 30 g

Cikánská skopová kotleta postup přípravy receptu:

1

Skopové kotlety naklepeme, potřeme česnekem se solí, opepříme, obalíme ve strouhance. Následně je osmažíme na rozpáleném oleji ze všech stran, přidáme nakrájená rajčata a zakryté necháme pozvolna dusit. Když se šťáva začíná vypékat, podlijeme vodou, přidáme protlak, maso obrátíme a dodusíme do měkka.

2

Podáváme zdobené opečenou slaninou, nakrojenou do hřebenu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept