Jednoduchý recept

Salát provensálský s těstovinami

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39769

Ingredience

400 g Artyčoky sterilované
1 polévková lžíce Bazalka
115 g Cuketa
2 polévková lžíce Jogurt krémový bílý natur
1 polévková lžíce Olej olivový
25 g Olivy černé
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Pomerančová šťáva
4 polévková lžíce Protlak rajčatový
115 g Rajčata Cherry
25 g Rajčata sušená sterilovaná
100 g Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
225 g Těstoviny Penne

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 334 kcal
Kilojoule 1 397kJ
17% Sacharidy 62 g
6% Tuky 5 g
17% Sodík 332 mg
22% Bílkoviny 12 g

Salát provensálský s těstovinami postup přípravy receptu:

1

Dle návodu na balíčku uvaříme těstoviny. Poté je necháme okapat a vrátíme do hrnce. Vmícháme do nich sůl, pepř, olivový olej a sušená rajčata. Necháme vychladnout.

2

Vmícháme do těstovin rozpůlené artyčoky, rajčátka a nakrájenou cuketu na plátky a olivy nadrobno. Salátové listy rozprostřeme do servírovací mísy.

3

Smícháme v misce rajčatový protlak, bílý jogurt, pomerančovou šťávu a bazalku a tuto zálivku vmícháme do těstovin a zeleniny.

4

Směs přemístíme na salátové listy a podáváme.

Poznámka

Olivy černé vypeckované.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept