Jednoduchý recept

Tagliatelle s parmezánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (0%)
ID receptu: 39775
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

150 g Máslo čerstvé
1 špetka Sůl
100 g Sýr Parmezán
400 g Tagliatelle
1,5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 731 kcal
Kilojoule 3 060kJ
20% Sacharidy 73 g
53% Tuky 39 g
24% Sodík 474 mg
39% Bílkoviny 22 g

Tagliatelle s parmezánem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme dle návodu v osolené vodě.

2

V troubě si nahřejeme talíře. Rozehřejeme menší pánev, na které rozpustíme máslo a necháme trochu zhnědnout. Nastrouháme parmezán.

3

Uvařené těstoviny scedíme, necháme okapat a promícháme se zhnědlým máslem. Za tepla přendáme na nahřáté talíře, posypeme parmezánem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept