Recept

Fettuccine se smetanovou omáčkou a parmazánem

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3978

Ingredience

90 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
5 polévková lžíce Petržel - nať
315 ml Smetana 12% (konzumní)
150 g Sýr Parmezán
1 špetka Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 890 kcal
Kilojoule 3 726kJ
24% Sacharidy 88 g
58% Tuky 44 g
33% Sodík 661 mg
66% Bílkoviny 37 g

Fettuccine se smetanovou omáčkou a parmazánem postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitímm připravíme omáčku. Na pánvi rozpustíme máslo, přidáme strouhaný parmazán, smetanu a za stálého míchání přivedeme k varu. Teplotu snížíme a vaříme do zhoustnutí. Ochutíme najemno nakrájenou petrželkou, solí a pepřem.

3

Omáčkou přelijeme těstoviny a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept