Jednoduchý recept

Salát bramborový s tuňákem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 40 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39817

Ingredience

450 g Brambory
1 ks Cibule červená
50 g Kukuřice cukrová nakládaná
2 polévková lžíce Limetková kůra
1 polévková lžíce Limetková šťáva
2 polévková lžíce Majonéza light
2 polévková lžíce Olivy černé
1 ks Paprika zelená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Smetana zakysaná 14%
1 kávová lžička Sůl
300 g Tuňák v oleji
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 282 kcal
Kilojoule 1 181kJ
6% Sacharidy 23 g
12% Tuky 9 g
14% Sodík 289 mg
46% Bílkoviny 26 g

Salát bramborový s tuňákem postup přípravy receptu:

1

Brambory nakrájené na čtvrtky vaříme v hrnci s vroucí vodou 15 minut, necháme okapat a dáme vychladnout do misky. Vmícháme pokrájenou zelenou papriku na plátky, plátky červené cibule a kukuřičky.

2

Bramborovou směs přendáme do servírovací mísy a navrch dáme kousky tuňáka a černé sekané olivy. Osolíme a opepříme.

3

V misce smícháme kysanou smetanu, majonézu, rozetřený česnek, limetkovou šťávu a kůru.

4

Zálivkou přelijeme tuňáka a olivy a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept

Tip z našeho eshopu VseNaVareni.cz