Recept

Marinované vepřové po drávidsku

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 39848
Kategorie: Maso

Ingredience

6 stroužek Česnek
0,5 kávová lžička Chilli koření mleté
3 ks Cibule
8 ks Hřebíček
0,5 kávová lžička Kardamom
2 kávová lžička Kmín drcený
0,5 kávová lžička Nové koření mleté
3 polévková lžíce Ocet jablečný
4 polévková lžíce Olej rostlinný
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Skořice mletá
1 špetka Sůl
1 kg Vepřové maso libové
1 kávová lžička Zázvor mletý

Nutriční hodnoty jedné porce

24% Kalorie 479 kcal
Kilojoule 2 003kJ
3% Sacharidy 9 g
46% Tuky 35 g
2% Sodík 49 mg
55% Bílkoviny 31 g

Marinované vepřové po drávidsku postup přípravy receptu:

1

Dvě cibule rozemeleme s česnekem a kardamomem, přidáme tlučený hřebíček, pepř, skořici a trošku octa. Vše umícháme do pasty. Maso nakrájíme na kostky, vložíme do mísy, osolíme a potřeme polovinou připravené pasty. Pokapeme zbytkem octa, zakryjeme, necháme několik hodin marinovat.

2

Zbylou cibuli nasekáme, osmahneme na rozpáleném oleji a vmícháme do ní zbytek pasty. Vložíme maso i s marinádou, na mírném ohni dusíme do měkka.

Poznámka

Servírujeme teplé. Čas přípravy je uveden bez doby, potřebné k marinování masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept