Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3985

Ingredience

1 ks Celer řapíkatý
1 ks Cibule
155 g Hrášek
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
250 g Rýže Arborio
4 ks Slanina vepřová
1 špetka Sůl
2 l Vývar slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

112% Kalorie 2,211 kcal
Kilojoule 9 252kJ
17% Sacharidy 63 g
255% Tuky 191 g
252% Sodík 5 g
98% Bílkoviny 55 g

Polévka se slaninou postup přípravy receptu:

1

Slaninu a celer nakrájíme na plátky, cibuli najemno a asi 5min orestujeme na rozpáleném másle.

2

Přilijeme vývar, přidáme hrášek a asi 5min povaříme. Poté přidáme těstovinou rýži a vaříme dalších cca 5min až těstoviny změknou.

3

Ochutíme nakrájenou petrželkou, solí a pepřem a ihned podáváme.

Poznámka

Hrášek použijeme mražený

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept