Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 55 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 39855

Ingredience

1 polévková lžíce Limetková šťáva
400 g Makarony milánské
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
250 g Smetana 12% (konzumní)
250 g Smrže čerstvé
1 špetka Sůl
1 polévková lžíce Víno Marsala
1 hrst Pažitka
800 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

27% Kalorie 524 kcal
Kilojoule 2 194kJ
18% Sacharidy 64 g
33% Tuky 24 g
169% Sodík 3 g
20% Bílkoviny 11 g

Makarony se smrži postup přípravy receptu:

1

Ve vroucí osolené vodě uvaříme podle návodu na obalu makarony, poté je scedíme, necháme okapat a udržujeme v teple.

2

Čerstvé smrže namočíme na 5 minut do studené vody, poté je důkladně omyjeme a překrájíme na menší kousky.

3

Na větší pánvi rozpálíme máslo a smrže na něm 10 minut dusíme. Přilijeme smetanu, marsalu a přidáme najemno nasekanou pažitku, osolíme, opepříme a přidáme limetkovou šťávu.

4

Ve velké míse smícháme makarony s omáčkou se smrži a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept