Recept

Vepřové maso na luštěninách a zelenině

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39873

Ingredience

2 ks Brambory
1 kávová lžička Chilli koření mleté
1 ks Cibule
1 kávová lžička Citronová šťáva
50 g Cizrna
100 g Dýně
100 g Hrách
1 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
1 ks Lilek
150 g Máslo čerstvé
1 ks Máta
1 ks Paprika zelená
1 polévková lžíce Potočnice
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
600 g Vepřové maso libové
6 stroužek Česnek
100 g Čočka jedlá
100 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

39% Kalorie 768 kcal
Kilojoule 3 214kJ
14% Sacharidy 51 g
65% Tuky 48 g
4% Sodík 89 mg
64% Bílkoviny 36 g

Vepřové maso na luštěninách a zelenině postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, osolíme, na části másla udusíme do měkka. Zeleninu pokrájíme nadrobno, smícháme s kořením, luštěninami, máslem a solí. Vložíme do kastrolu, podlejeme, dusíme.

2

Když je zelenina měkká, propasírujeme ji přes cedník nebo rozmixujeme. Přidáme maso a zahříváme na mírném ohni, dochutíme citronovou šťávou.

Poznámka

Servírujeme teplé. Pokrm podáváme s rýží a cibulovým salátem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept