Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 39876

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
3 ks Cibule
2 ks Feferony
1 kávová lžička Garam masala
0,5 kávová lžička Hřebíček
2 polévková lžíce Jogurt bílý
500 g Játra kuřecí
1 kávová lžička Kari koření
0,5 kávová lžička Kmín drcený
60 g Máslo čerstvé
250 g Rajčata
1 špetka Sůl
0,5 kávová lžička Zázvor mletý
6 stroužek Česnek
Horké koření [39441]
2 kávová lžička Chilli koření mleté
1 kávová lžička Hřebíček
2 kávová lžička Kardamom
2 kávová lžička Kmín celý
4 kávová lžička Koriandr celý
0,5 kávová lžička Muškátový oříšek
1 kávová lžička Skořice celá

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 361 kcal
Kilojoule 1 509kJ
6% Sacharidy 21 g
27% Tuky 20 g
9% Sodík 184 mg
46% Bílkoviny 26 g

Kari z kuřecích jater postup přípravy receptu:

1

Játra rozkrájíme na kousky. Cibuli nasekáme, rajčata pokrájíme a společně osmahneme na rozpáleném másle. Přidáme utřený česnek, nadrobno nasekané feferony a zázvor. Promícháme, do směsi vložíme maso.

2

Po cca 5 minutách vmícháme jogurt a ostatní koření, poté ještě chvíli restujeme. Následně podlijeme a dusíme do měkka. Na závěr osolíme.

3

Horké koření [39441]:

4

koriandr, kardamom a kmín nasucho upražíme na pánvi. Vložíme do hmoždíře, přidáme ostatní suroviny a roztlučeme. Uchováme v uzavřené sklenici.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept