Jednoduchý recept

Zapečené bolognese

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 3990
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

3 stroužek Česnek
1 ks Cibule
4 polévková lžíce Kečup
1 špetka Majoránka
250 g Maso mleté - mix
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Podravka
1 ks Rajčata
150 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl
200 g Sýr Eidam cihla 40%
250 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

29% Kalorie 568 kcal
Kilojoule 2 376kJ
7% Sacharidy 26 g
53% Tuky 40 g
3% Sodík 65 mg
46% Bílkoviny 26 g

Zapečené bolognese postup přípravy receptu:

1

Cibuli zpěníme na oleji a přidáme maso. Okořeníme, osolíme a opepříme. Za občasného míchání maso opečeme.

2

Když je maso upečené, přidáme česnek, majoránku a osmahneme. Poté zalijeme rajčaty s kečupem a lžící hladké mouky.

3

Necháme omáčku vychladit a přilijeme smetanu.

4

Přisypeme vařené těstoviny a dáme směs do formy a zasypeme sýrem.

5

Pečeme 25 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept