Jednoduchý recept

Rybí taštičky

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 3991

Ingredience

1 ks Bobkový list
1 polévková lžíce Citronová šťáva
0,5 kg Filé z aljašské tresky
500 g Listové těsto
1 kávová lžička Mouka pšeničná hladká T 650
50 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
5 ks Vejce slepičí
250 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

42% Kalorie 821 kcal
Kilojoule 3 437kJ
13% Sacharidy 46 g
72% Tuky 54 g
8% Sodík 163 mg
69% Bílkoviny 39 g

Rybí taštičky postup přípravy receptu:

1

Okořeněné rybí filé osmahneme na pánvi.

2

Opražíme zvlášť na másle mouku, přidáme vodu, bobkový list a nasekanou petrželovou nať.

3

Necháme projít varem a dáme vychladnout.

4

Poté přilijeme citronovou šťávu.

5

Rozmačkáme vidličkou filé a smícháme s pokrájenými vejci a omáčkou z mouky.

6

Rozválíme listové těsto a rozkrájíme na čtverečky 5x5cm.

7

Na každý dáme lžičku rybí směsi, složíme je - přiložíme jednu na druhou a dáme na vymazaný plech a rozšlehaným vejcem potřeme.

8

Dáme na 30 minut péct.

Poznámka

4 vajíčka na tvrdo a 1 rozšleháme, vodu použijeme podle potřeby.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept