Jednoduchý recept

Papriky plněné masem a rýží

  • Slovensko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 39922
Kategorie: Zelenina

Ingredience

600 g Brambory vařené
10 g Cukr moučkový
10 g Paprika mletá sladká
6 ks Paprika zelená
3 g Pepř černý mletý
750 g Rajčata
200 g Rýže dušená
400 ml Smetana 16% (pochoutková)
20 g Solamyl - bramborový škrob
15 g Sůl
300 g Vepřové maso mleté
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 424 kcal
Kilojoule 1 773kJ
12% Sacharidy 43 g
29% Tuky 22 g
62% Sodík 1 g
26% Bílkoviny 15 g

Papriky plněné masem a rýží postup přípravy receptu:

1

Mleté maso osolíme, opepříme, opaprikujeme, důkladně promícháme a smícháme s dušenou rýží. Papriky u stopky odřízneme, zbavíme jádřinců a naplníme masovou směsí.

2

Rajčata spaříme, oloupeme, vložíme do hrnce, podlijeme trochou vody a povaříme asi 15 minut. Rajčata rozšťoucháme, osolíme, trošku osladíme, přidáme plněné papriky a podusíme 30 minut. Podle potřeby podléváme vodou. Máme-li omáčku řídkou, zahustíme ji solamylem. Do hotového pokrmu přimícháme smetanu a podáváme s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept