Jednoduchý recept

Nové zelí s bůčkem po čínsku

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 3993
Kategorie: Hlavní chod

Ingredience

5 stroužek Česnek
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Solamyl
1 špetka Sůl
0,5 kg Vepřový bok uzený
1 ks Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 166 kcal
Kilojoule 696kJ
0% Sacharidy 2 g
17% Tuky 13 g
59% Sodík 1 g
19% Bílkoviny 11 g

Nové zelí s bůčkem po čínsku postup přípravy receptu:

1

Nakrájíme zelí na nudličky a necháme stát.

2

Nakrájíme na nudličky maso, česnek na plátky, přidáme k masu, osolíme, zakápneme vodou - 2 lžíce a 2 hodiny necháme uležet.

3

Zelí zalijeme vařící vodou a necháme stát.

4

Poté zelí scedíme a maso osmahneme, až se vyškvaří sádlo.

5

Přidáme solamyl, scezené zelí a 10 minut necháme dusit pod poklicí.

6

Dochutíme sójovou omáčkou a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept